onthedustyroad.dk
Forsiden      Foto      Dagbog     Ruten     Udstyr    Sponsorer     Links     FAQ    Om mig      Kontakt

 

 

 

 

 

FAQ(frequently asked questions)

                                                                                                                              

Reaktionerne på denne tur har været morsomme og blandet med glæde, forargelse, frygt, forbavselse, tvivl og  en masse spørgsmål, men....ingen spørgsmål er jo dumme, så here we go....

 

1.     Af hvad?! Hvad skal du?

 

Jeg skal cykle alene igennem Sydamerika på et år.

 

2.     På cykel? Hvorfor det? Det er da meget nemmere i bil?!

 

Bilen er hurtigere, men hvorfor gøre det til et hastværk. At opleve verden på cykel er helt fantastisk. Man kommer tættere på det land man besøger, tættere på kulturen, naturen og den lokale befolkning. Man oplever dele af landet som ingen andre turister ser. Der er ingen begrænsninger når man rejser på cykel.

Derudover er der den fysiske udfordring i at skulle cykle igennem de høje Andesbjerge.

 

3.     Alene? Hvorfor kan du ikke rejse sammen med nogle?

 

Når man rejser alene er der ingen kompromisser at tænke på. Man skal kun tænke på sig selv, og det er vigtigt. Når det oven i købet er en fysisk udfordring tror jeg det er nemmere at være alene, da man kan køre en ens helt eget tempo, afhængig af om benene er gode eller dårlige. Samtidig med det er det lettere at komme i kontakt med de lokale, hvis man er alene.

 

4.     Er det ikke farligt? Hvordan tør du?

 

Det er klart at det ikke er sikkerheden selv at være alene pige på en cykel i Sydamerika, men engang imellem må man tage nogle chancer, for at opnå sine drømme. Der er gode og dårlige mennesker overalt, og jeg tror på at størstedelen af alle sydamerikanere er meget harmløse.

 

5.     Hvordan får du råd til sådan en tur?

 

Jeg har siden juli måned arbejdet hårdt i hjemmeplejen i Nykøbing F. Derudover har jeg fået nogle sponsorater fra nogle generøse virksomheder.

 

6.     Hvor vil du bo?

 

Jeg tager et telt og en god sovepose med. Det er det fantastiske ved cykelferie. Ingen begrænsninger. Jeg kan bo hvor som helst jeg vil. Hvis jeg ikke gider at slå teltet op kan jeg finde et billigt logi et sted.

 

 

Er der nogle der har yderigere spørgsmål er I meget velkomne til at skrive. Se kontaktsiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

onthedustyroad.dk © 2007 • Privacy Policy • Terms Of Use