onthedustyroad.dk
 Forsiden       Foto       Dagbog       Ruten      Udstyr     Sponsorer     Links       FAQ        Om mig        Kontakt

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er der andre derude der drømmer om at blive sponsor på min cykeltur til Sydamerika, kan jeg til hver en tid kontaktes på e-mail/tlf.

 

 

 

 

 

 

 

 

     

onthedustyroad.dk © 2007 • Privacy Policy • Terms Of Use

 

  

Nordea er den førende finanskoncern i Norden   og Østersøregionen. Koncernen har ca. 10 mio. kunder, over 1.100 filialer og en førende position inden for netbanking med 4,6 mio. e-kunder. Det er et af Nordeas principper at man skal følge sine drømme. Jeg giver en stor tak til Nordea i Nykøbing F, for den flotte økonomiske støtte, som har gjort det lettere for mig at nå min store drøm. Tak til Gry Damgaard og John Friis.

 

                   

Maribo Cykler er det eneste Batavus CykelCenter på Lolland-Falster, samt en af de udvalgte cykelhandlere i Danmark som sælger Koga Miyata cykler. Kogaen, som er det absolut hotte indenfor cykling, er håndlavet i Holland, og kun få forhandlere bliver udvalgt til at tage sig af salget. Derudover har Maribo Cykler fået en BodyScanner, så målene til cyklen ift kroppen bliver helt præcise. Maribo Cykler og Bo har været en fantastisk hjælp. Dels til super god rådgivning til cykelturen, cyklen og udstyr, men de har også hjulpet økonomisk. En kæmpe tak til Bo....

 

      

Fjeld&Fritid har eksisteret i lidt over tyve år. De specialiserer sig i alt hvad der har med outdoor udstyr og beklædning at gøre, og forhandler med med kvalitetesmærker som Acteryx, Mountain Hardwear, Mountain Equiptment, Lowe Alpine etc. Fjeld&Fritid har hjulpet mig med de super gode cykeltasker fra Ortlieb. Så skal alle mine ting nok holde sig tørre på de regnfyldte landeveje...

    

                  

Nordisk korthandel er Danmarks førende forhandler af kort. Der er ikke grænser for hvilke kort og rejsebøger der findes i Nordisk Korthandel inde på Studiestræde i København. Tar man en tur derind bliver man overvældet over udbuddet og drømmene kommer væltende in over én. Nordisk Korthandel har hjulpet mig med super cykelkort over de fem Sydamerikanske lande jeg skal igennem.